KATAGORIA E PRODUKTIT

PËRPARËSITË

 • Avantazhi i Kompanisë

  MEIND

  Avantazhi i kompanisë:

  1. Me 23 vjet histori profesionale, cilësia, teknologjia dhe shërbimi i grumbulluar i produktit janë superiore ndaj produkteve të ngjashme dhe reagimet e klientëve janë të mira.
  2. Fokus afatgjatë në prodhimin e inverterëve dhe furnizimeve me energji të ruajtjes së energjisë, me përvojë të pasur, cilësi të lartë dhe performancë me kosto të lartë.
  3. Kompania është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë dhe produktet e saj kanë marrë certifikata nga Bashkimi Evropian dhe aspekte të tjera, në mënyrë që klientët t'i përdorin ato me besim.

PRODUKTET LIDHUR

PËR NE

Shenzhen Meind Technology Co., Ltd. u themelua në vitin 2001. Pas 22 vitesh me erë dhe shi, ne kemi punuar shumë, përpiqemi të inovojmë, jemi zhvilluar dhe zgjeruar në një ndërmarrje kombëtare të teknologjisë së lartë.Kompania mbulon një sipërfaqe prej 5000 metrash katrorë dhe ka një linjë të prodhimit të pajisjeve plotësisht të automatizuara.Produktet janë testuar rreptësisht nga lëndët e para deri tek produktet e gatshme.Dhe kaloi certifikimin e sistemit të cilësisë IS9001, si dhe certifikimin GS, NF, ROHS, CE, FCC të BE-së, etj., cilësia është ndër më të mirat, të sigurta dhe të besueshme.