КАТАГОРИЈА НА ПРОИЗВОДИ

Преносна електрана

Преносна електрана

Напојување за складирање енергија е мобилно напојување со голем капацитет, машина која може да складира електрична енергија.Главно се користи за итни случаи и за надворешна потреба од електрична енергија.

Инвертер

Инвертер

Инвертер е конвертор кој конвертира DC во AC.Широко се користи во клима уреди, електрични тркала за брусење, ДВД-а, компјутери, телевизори, машини за перење, аспиратори, фрижидери, вентилатори, осветлување итн.

Универзален адаптер за лаптоп

Универзален адаптер за лаптоп

Универзален адаптер за лаптоп е конвертор кој конвертира наизменична струја во еднонасочна струја со повеќе напони, главно снабдувајќи ја електричната енергија на компјутери со различни напони.

Соларен панел

Соларен панел

Соларниот панел (компонента на соларни ќелии) е фотоелектрично полупроводничка тенко парче што користи соларна сончева енергија.Тој е основниот дел од системот за производство на соларна енергија и најважниот дел.

ПРЕДНОСТИ

 • Предност на компанијата

  МИД

  Предност на компанијата:

  1. Со 23 години професионална историја, акумулираниот квалитет на производот, технологијата и услугата се супериорни во однос на сличните производи, а повратните информации од клиентите се добри.
  2. Долгорочен фокус на производство на инвертери и напојувања за складирање на енергија, со богато искуство, висок квалитет и високи трошоци.
  3. Компанијата е национално претпријатие за висока технологија, а нејзините производи имаат добиено сертификати од Европската Унија и други аспекти, така што клиентите можат да ги користат со доверба.

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

Shenzhen Meind Technology Co., Ltd. е основана во 2001 година. По 22 години ветар и дожд, работевме напорно, се стремиме да иновираме, развивме и се проширивме во национално претпријатие за висока технологија.Компанијата се простира на површина од 5.000 метри квадратни и има целосно автоматизирана линија за производство на опрема.Производите се строго тестирани од суровини до готови производи.И го помина сертификатот за системот за квалитет IS9001, како и сертификатот за GS, NF, ROHS, CE, FCC на ЕУ, итн., Квалитетот е меѓу најдобрите, безбеден и сигурен.